Kurban Bayramı Uçaklı Fethiye Kuşadası Tur Programı

 

KURBAN BAYRAMI ÖZEL

UÇAKLI 

FETHİYE - KUŞADASI - ÇEŞME - BİRGİ

SAKLIKENT - ÖLÜDENİZ- DALYAN - İZTUZU PLAJI- AKYAKA 
ALAÇATI - SIĞACIK- ŞİRİNCE - BİRGİ KÖYÜ - MERYEM ANA EVİ 

28 HAZİRAN - 02 TEMMUZ 

4 GECE - 5 GÜN

 

Kalkış Yerleri: Şakirpaşa Havalimanı
PROGRAM
1. Gün: .

Saat 07.30’da Adana Şakir Paşa hava alanında buluşuyoruz. Bilet işlemlerimizi yaptıktan sonra saat 09.05’da Sunekspres Havayolları ile Antalya’ya gidiyoruz. Yaklaşık 1 saatlik yolculuğumuzun ardından Antalya’ya varış.  Burada bizi bekleyen tur aracımız ile Saklıkent’e hareket. Öğle saatlerinde plaj kıyafetlerimizi giyip tatil moduna geçtikten sonra Saklıkent Kanyonu’na gidiyoruz. Eşen Çayı’nın buz gibi suyunun oluşturduğu kanyonda yürüyüşümüzü yaptıktan sonra Babadağı’nın eteklerinde yemyeşil çam ormanları ile çevrili turkuaz renkli Ölüdeniz’e gidiyoruz. Belcekız ve Ölüdeniz ’de vereceğimiz yüzme molamızın sonrasında Fethiye’de konaklama yapacağımız 4* Destina Otele yerleşme ve açık büfe akşam yemeğimizin ardından dileyen misafirlerimiz rehberimiz eşliğinde Hisarönü Barlar Sokağında eğlenebilir ya da turistik sokaklarda keyifli bir yürüyüş yapabilir.



2. Gün: .

Sabah otelde alacağımız açık büfe kahvaltımızın ardından saat 08.30’da otelimizden ayrılıyoruz. sonrasında  Dalyan’a hareket ediyoruz. 1 saatlik yolculuk sonrası Dalyan’a varış ve bizi bekleyen teknemizle Kaunos Antik Kenti ve Kral Mezarları kalıntılarını görerek sazlıklar arasından İz tuzu Plajına gidiyoruz. Caretta Caretta Kaplumbağalarının yumurtalarını bıraktığı nadir plajlardan bir tanesi olan İz Tuzu’nda yüzme molası ve öğle yemeği sonrası Dalyan’a dönüş. Gökova’ya hareket ediyoruz. İlk olarak küçük teknelerle Azmak Çayının berrak suyunda seyrine doyamayacağınız akvaryum turumuza çıkıyoruz. Kimi zaman yosun yeşili kimi zaman turkuaz mavisi renk alan Azmak Çayı sizleri adeta büyüleyecek.  Azmak başı tekne turumuzun ardından Kuşadası’na hareket.  Akşam saatlerinde Kuşadası’nda ki 5* Signature Otele varış.  Konaklama ve Akşam yemeği otelimizde.



3. Gün: .

Otelimizde muhteşem bir manzarada alacağımız açık büfe kahvaltımızın ardından saat 08.00’da otelden ayrılıp, Türkiye’de ilk Cittaslow (Yavaş Şehir) unvanını kazanmış olan Seferihisar’a gidiyoruz. Bazı dizi filmlerin çekildiği Sığacık’ı gezeceğiz. Çeşme’ye hareket ediyoruz. Gezimize ilk olarak Çeşme Kalesi ile başlıyoruz. Kalenin muhteşem manzarası eşliğinde rehberimizin anlatımını dinliyoruz. 1528 yılında Kanuni Sultan Süleyman tarafından yaptırılan Kervansarayı görüyoruz. Sonrasında Çeşme Meydanda serbest zamanımızın ardından Balıklı Villaya doğru yol alıyoruz burada ki ziyaretimizi gerçekleştirip resimlerimizi çektikten sonra  Alaçatı’ya hareket. Alaçatı’nın en güzel yerel ürünlerini ve keyifli hediyelikleri alabileceğimiz, Alaçatı Pazarı, Alaçatı’nın meşhur sokakları ve Rum mimarisi ile Osmanlı mimarisinin birleştiği sokakları geziyoruz. Serbest zaman sonrası Belirlenen saatte toplanıp Kuşadası’na hareket.  Akşam saatlerinde Kuşadası’nda ki 5* Signature Otele varış.  Konaklama ve Akşam yemeği otelimizde.



4. Gün: .

Otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltımızın ardından, dileyen misafirlerimiz otelde kalıp otelin ve denizin tadını çıkarabilir. Dileyen misafirlerimiz ile Kuşadası marinadan gün boyu tekne turu için otelden ayrılıyoruz. 09:30 da Tekne Turumuza başlayıp, 16:00 gibi bitiriyoruz. Bu arada Kuşadası Milli Parkının en güzel koylarında yüzme molaları ve öğle yemeğimiz ile geçecek gün sonrası, Kuşadası Merkez de serbest zaman ve otele dönüş. 5* Signature Otele varış.  Konaklama ve Akşam yemeğimizin ardından dileyen misafirlerimiz rehberimiz eşliğinde Kuşadası Barlar Sokağında eğlenebilir ya da turistik sokaklarda keyifli bir yürüyüş yapabilir



5. Gün: .

Otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltımızın ardından saat 08.00’da otelden ayrılıp, ,  Hristiyan inanışına göre Meryem ananın yaşadığı ve öldüğü ev olarak kabul edilen ve Hıristiyanların hac merkezi de olan Meryem Ana Evi gezisini yapıyoruz.  Şarabı ve eski Rum evleri ile meşhur, kendinizi düşsel bir ülkedeymiş gibi hayal edeceğiniz, evleri, sokakları ve insanları ile sizleri kendine çeken Şirince'ye hareket ediyoruz. Şirince’de Eski kiliseler ve dar sokaklarda gezilerimizi yapıp, .  Bozdağların eteklerine kurulu olan Birgi Köyü’ne varıyoruz. Öğle yemeği sonrası,  Bir zamanlar Aydınoğlu Beyliği’ne başkentlik yapan Birgi’de tarihi Çakırağa Konağı Müzesi, Aydınoğlu Mehmet Bey Camii ziyaret edeceğimiz yerler arasında. Gezilerimiz sonrası, İzmir Adnan Menderes Havaalanına hareket ediyoruz. Bilet işlemlerimizin ardından saat 20.40’da Sunekspres Havayolları ile Adana’ya uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Yine yaklaşık 1.30 saatlik yolculuğumuzun ardından Adana’ya varış ve turumuzun sonu.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  •  SUNEKSPRES H.Y GİDİŞ –DÖNÜŞ UÇAK BİLETİ
  • TURİZM OTOBÜSÜ İLE ULAŞIM
  • FETHİYE’DE 4* OTELDE (DESTİNA OTEL VB.) 1 GECE KONAKLAMA
  • KUŞADASI 5* OTELDE (SIGNATURE OTEL VB.) 3 GECE KONAKLAMA
  • KONAKLAMA YAPILAN OTELLERDE 4 ADET AÇIK BÜFE KAHVALTI
  • KONAKLAMA YAPILAN OTELLERDE 4 AÇIK BÜFE AKŞAM YEMEĞİ
  • OTEL AÇIK - KAPALI YÜZME HAVUZU KULLANIMLARI
  • SEYAHAT VE SAĞLIK SİGORTASI,
  • PROFESYONEL KOKARTLI REHBERLİK HİZMETİ,
  • OTOBÜS İÇİ SU İKRAMI


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • TÜM ÖĞLE YEMEKLERİ VE YEMEKLERDE ALINAN İÇECEKLER,
  • PLAJ VE MÜZE GİRİŞ ÜCRETLERİ
  • DALYAN - İZTUZU PLAJI TEKNE TURU
  • AZMAK ÇAYI TEKNE TURU
  • KUŞADASI MİLLİ PARK TEKNE TURU


Notlar

İptal Şartları

Cemalpaşa Mah. Atatürk Cad. Ander Apt. 68/4 Seyhan / Adana
0312 418 45 44 - 0322 235 0 200


Bu çıktı 29.03.2024 02:55 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.