Uçaklı İzmir & Çanakkale Tur Programı

İZMİR & ÇANAKKALE

Eskifoça – Ayvalık – Şeytan Sofrası – Gelibolu Yarımadası – Truva Atı 

Sunekspres Havayolları İle

17-19 MAYIS / 20-22 EYLÜL   

 

Kalkış Yerleri: ADANA ŞAKİRPAŞA HAVAALANI
PROGRAM
1. Gün: Adana - İzmir - Ayvalık - Cunda Adası - Sarımsaklı

Saat 07.30’da Adana Şakir Paşa hava alanında buluşuyoruz. Bilet işlemlerimizi yaptıktan sonra saat 08.55’da Sunekspres Havayolları ile İzmir’e gidiyoruz. Yaklaşık 1,5 saatlik yolculuğumuzun ardından İzmir’e varış ve burada bizi bekleyen tur aracımız ile İzmir – Aliağa yol güzergâhından Ayvalık içinden geçerek Cunda Adasına hareket ediyoruz. Cunda Adasında serbest zaman veriyoruz. Burada meşhur Ayvalık Tostu ve Girit Dondurmasının tadına bakabilirsiniz. Cunda Adası gezimizin ardından Şeytan Sofrası’na çıkıyoruz. Masmavi deniz ve yemyeşil adacıkların oluşturduğu eşsiz tabloyu izledikten sonra konaklayacağımız Otel’e hareket ve varış. Odalarımıza yerleştikten sonra akşam yemeğimizi alıp dinleniyoruz.



2. Gün: Truva - Çanakkale - Gelibolu Yarımadası - Şehitlikler - Aynalı Çarşı

Sabah otelde alacağımız açık büfe kahvaltımızın ardından saat 08.30’da otelimizden ayrılıyoruz. Çanakkale Savaşının en ağır yaşandığı ve Gelibolu’da şehitlikleri geziyoruz. Conkbayırı, Kilit Bahir, Settülbahir, Eceabat, Abide gezilerimizi yapıp, Çanakkale Boğazında arabalı vapur yolculuğumuzun ardından Çanakkale Merkeze geliyoruz. Aynalı Çarşı ve  Truva Filminde kullanılan Truva Atını gördükten sonra denizin ve doğanın tadını çıkararak yapacağımız manzara dolu yolculuğumuz eşliğinde konaklama yapacağımız otele gidiyoruz. Akşam yemeği ve dinlenme. 



3. Gün: İzmir - Kordon - Konak Meydanı - Adana

Otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltımızın ardından saat 08.30’da otelden ayrılıp Eski Foça’ya gidiyoruz. Burada Eski Foça sokaklarının ve sahilin tadını çıkartıp.  İzmir’e hareket ediyoruz. Saat 13.00 sularında İzmir’e varış Konak, Kordon, Saat Kulesi, Kemer altı Çarşısı’nı görüp, serbest zaman sonrası  İzmir Adnan Menderes Havaalanına hareket ediyoruz. Bilet işlemlerimizin ardından saat 20.20’da Sunekspres Havayolları ile Adana’ya uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Yine yaklaşık 1.30 saatlik yolculuğumuzun ardından Adana’ya varış ve turumuzun sonu.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
Tarih İki Kişilik Odada
Kişi Başı
Tek Kişi Ek Yatak1. ÇocukTaksitler
17.05.20248990.00 TL10490.00 TL 8990.00 TL0 - 6 Yaş 7490.00 TL
7 - 12 Yaş 7990.00 TL
Taksitler »
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

* TURİZM OTOBÜSÜ İLE PROGRAMDA BELİRTİLEN GEZİLER

* SUNEKSPRES HAVAYOLLARI İLE ADANA – İZMİR – ADANA UÇAK BİLETİ

* ÇANAKKALE HELEN  OTELDE 2 GECE KONAKLAMA

* OTELDE 2 AÇIK BÜFE KAHVALTI

* OTELDE 2 AKŞAM YEMEĞİ

* SEYAHAT VE SAĞLIK SİGORTASI

* SAMBA TUR REHBERLİK HİZMETİ

* ÇANAKKALE – GELİBOLU VAPUR GEÇİŞ ÜCRETİ

 


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

* MÜZE GİRİŞ ÜCRETLERİ

* ÖĞLE YEMEKLERİ VE YEMEKLERDE ALINAN İÇECEKLER



Notlar

İptal Şartları

Cemalpaşa Mah. Atatürk Cad. Ander Apt. 68/4 Seyhan / Adana
0312 418 45 44 - 0322 235 0 200


Bu çıktı 19.04.2024 19:43 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.